Vermutassu


T'agrada gaudir de bona música mentre degustes unes tapes dallò més suculentes? Doncs segur que ja deus conèixer el Vermutassu; el Cerca-Tasques1 de la festa major del Casc Antic.

 

Agafat del mot original francès Vermouth (en català: són les 12h, tinc gana i no m'esperaré fins a les dues) i afegint la nostra marca pròpia  "-assu", neix el nom del Cerca-Tasques1 més famós (i únic) de la Festa Major del Casc Antic de Barcelona.

 

Com indica el seu nom, l'acte se celebra un dia a les acaballes del matí (l'hora del vermut) on quedem en un lloc simbòlic, característic (és a dir, fàcil de trobar) per començar el nostre pelegrinatge particular.

 

Fem un recorregut per diferents bars o locals socials dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera on es pot degustar una beguda (alguns locals ofereixen una consumició diferent al vermut :'/ ) i una aperitiu a cada parada!!! Tot això acompanyat d'una banda musical perquè la festa no pari. Pel tarannà de l'entitat s'intenta que els espais on fa parada el Vermutassu desenvolupin alguna activitat social a part de la comercial en la zona bar.

 

Per saber on hem quedat i a quina hora no dubteu a consultar el programa d'actes de la festa major del Casc Antic, estar atents a l'apartat de Notícies o, en cas d'extrema necessitat, ens envieu un correu.

 

[1] No confondre amb Corre Bars