Revetllassu


Aprofitant que el 23 de juny cau en la nostra estimada Festa Major, Joves del centre vam decidir honrar aquesta festa amb un gran acte com es mereix i, des de l'any 2010, estem lluitant per què sigui així.

 

L'acte és la fusió perfecte entre festa i tradició. Comença pels volts de les 18h anant a buscar la flama del Canigó (la que ens porten a Barcelona, no a la muntanya... tampoc ens passem!) amb la que s'encendrà una gran foguera després de passejar-la per tot el barri, que no se diga! Sí una foguera, així que no t'oblidis de portar els apunts que vas fer pels exàmens o aquell armari del segle XVIII que ja no saps on posar. 

 

L'acte també compte amb un gran sopar de popular al passeig Llís Companys on es pot degustar un gran menú al gust de tothom perquè el sopar és de traje... de pongo... vaja, que t'ho has de portar de casa! Ep! Però quin profit allà amb els amics i veïns menjant tranquil·lament en un espai normalment ocupat per turistes. Per si un cas, hi ha servei de bar per allò que la beguda s'escalfa de seguida amb la calor i, també, perquè amb els diners que es recullen al bar es poden pagar les despeses que genera la revetlla!

 

Més entrada la nit és l'hora del "guateque" amb els concerts just sota l'arc de triomf.

La ballaruga comença pels volts de les 22h  i fins que la nit aguanti, o el permís de l'ajuntament ens deixi... el que acabi abans! Cada any els grups canvien però la intenció no:  passar-nos-ho bé en aquesta nit tan especial de l'any (diuen que és la nit més curta de l'any però a nosaltres se'ns fa eterna).

 

Ah! Si us animeu a venir i voleu llençar petards, feu-ho lluny de l'escenari porfaplis i gaudiu de la Festa. ¯\_(ツ)_/¯

*Aquest acte està organitzat conjuntament entre Joves del Centre i el Centre Sant Pere.