EL CARNAVALASSU 2015!!


Un any més arriba la festa de Carnaval i, com sempre, la nostra associació juntament amb altres entitats del barri i del Gòtic organitzem el Carnavalassu, la festa de carnaval jove dels barris Gòtic i St. Pere, Santa Caterina i la Ribera.

 

El Carnavalassu 2015 es celebrarà el dissabte 14 de febrer i estarà format per dues activitats: la Rua Infantil i la Rua "Jove". Per poder desfilar amb nosaltres en aquestes grans rues només cal que et disfressis i baixis al carrer a fer gresca. La temàtica de la disfressa és lliure i la participació està oberta a tothom qui vulgui venir.

 

 

EL PETIT CARNAVALASSU!

Aquesta rua, pensada per als més petits del barri, començarà a la Pl. Sant Just a les 16:30h. La rua desfilarà pels carrers del barri gòtic animada per la colla de xanquers Llim.pati.X. fins a la Pl. de la Mercè on seguirà la xerinola amb l'espectacle d'animació infantil d'Oriol Bargalló i Lluís Gómez.

 

Recorregut: Pl. Sant Just, c/Hércules, c/Ciutat, c/Regomir, c/Comtessa de sobrediel, c/Avinyó, c/Ample i Pl. Mercè (17:30h)

 

 

RUA JOVE!

Aquesta és la rua per la gent més "Jove" (aproximadament de 16 a 199 anys... o més!) i es concentrarà a les 18h a la Pl. de la Mercè. Un seguit de comparses de diferents entitats del barri, gegants, grups de percussió, diables i altres grups culturals dels barris ens acompanyaran per omplir de disfresses i colors els diferents carrers del barri gòtic i del Casc Antic amb una rua que acabarà a la Pl. del Pou de la Figuera.

 

Recorregut: Pl. de la Mercè, c/Ample, c/Regomir, c/de la ciutat, Pl. Sant Jaume, c/Jaume I, Via Leitana, c/Princesa c/Tantarantana, Pl. Sant Agustí vell, c/Serra Xic i Pl. Pou de la Figuera (20:30h aprox.)

 

 

FESTA FINAL!

Just després de la rua tothom podrà ballar i lluir la seva disfressa a la mateixa plaça del Pou de la Figuera amb música brasilenya per a tots els gustos i edats.

 

 

 

 

 

OJU, QUE AL BARRI HI HA MOLT MOSSO SUELTO!!!

 

 

 

Si voleu més informació de l'acte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu carnavalassu@jovesdelcentre.cat  

 

El Carnavalassu, és marca Ciutat Vella!!!

 

 

 

 

SE NOS COMEN LOS GUIRIS!!!!