EL CAP D'ANYASSU 2015!!


Parte informatiu

Segurament us hauran arribat rumors que diuen que aquest any Joves del Centre no farem la festa més esperada de tot Barcelona: el Capdanyassu.

 

La Comissió d'Informació volem desmentir que sigui perquè el teatre del centre Sant Pere s'hagi convertit en un apartament turístic (tot i que tal i com està el barri, no podem desmentir ni confirmar que això passi d'aquí poc).

 

També és fals que suspenguem la festa per haver-nos adherit al moviment de suport a les preses de la JETA (Joventuts Estafadores Totalment Anacròniques) com ara la Pantoja, el Nuñez o Fèlix Millet (ai, no! Aquest últim està a casa seva tant tranquil).

 

Hi ha qui diu que el centre està okupat per el col·lectiu CNP que recentment ha arribat de fora amb la intenció de fer ves a saber què i que han omplert el teatre de furgones blaves amb llumetes. Això també és més fals que un euro amb la cara de Popeye, perquè estan tots a Via Laietana 43.

 

Tampoc és cert que els del Tribunal Constitucional s'hagin petat el Capdanyassu com a represàlia perquè l'any passat es van quedar sense entrades, en realitat no els vam deixar entrar. Tot i que ens ha semblat  veure algun fiscal donant voltes pel centre...

 

Malgrat que tots aquests rumors siguin totalment infundats i falsos, hem de dir que tenen un fil de realitat que els uneix. Desafortunadament, aquest any, no hi haurà Capdanyassu per un motiu de força major aliè a l'organització: 

 

...estan fent obres!

 

 

 

Comissió d'Informació JdC
19/11/2014