Notícies

Preparant la Festa Major'17, t'apuntes?

Nosaltres ja estem a tope preparant la Festa Major d'aquest any!

 

Tens alguna proposta, idea o vols participar de la Festa d'una altra manera?? Segur que et necessitem!!!


Festa Major'15

 

Gairebé no ho sembla però ja tenim la Festa Major a tocar. Els joves ens hem posat mans a l'obra per preparar-vos les activitats de cada any...

i pot ser alguna més!!!

 

Estigueu atents que anirem penjant horaris i informacions diverses tant aviat com ho anem definint.

 

Joves du Centru

12/05/2015

 


Ja arriba el Carnavalassu 2015!!!

El dissabte 14 a la tarda el carnaval s'apoderarà del guirilàndia i qui donarà la nota pel carrer serem els veïns i les veïnes!!! Així que ja podeu anar preparant les disfresses per sortir al carrer a fer gresca!

 

Pels més petits de la casa farem el Petit Carnavalassu que començarà amb la Rua Infantil (16:30h a Plaça Sant Just) i seguirà amb l'espectacle d'animació a la plaça de la Mercè.


Després serà el moment dels més jovenívols (que són aquells adolescents de menys de 154 anys) amb Carnavalassu Jove que començarà just després, a partir de les 18h, a la mateixa Plaça de la Mercè i acabarà amb festa de disfresses al Pou de la Figuera.

 

Us esperem al #Carnavalassu15!!!

 

+info

 

 

Pocassoltes de Joves
4F del 2015


Breaking Capdanyassu 2015!!!

Aquest any no hi ha Capdanyassu'15 !!!!!

 

 

Joves del Centre

19/11/2014

 Fes la Festa Major!!!

A finals de juny torna la Festa Major del barri i nosaltres ja ens hem posat mans a la feina per aportar-li el nostre puntillo "ASSU".

 

Si tens ganes d'aportar idees i donar forma a la festa del barri, posa't en contacte amb nosaltres!! Atreveix-te a formar part de la gran família de la Comissió de la Festa Major, una altra manera de fer barri!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joves del Centre

23/03/2014


Ja arriba el CARNAVALASSU!!!

El proper dissabte 1 de març tornarem a sortir al carrer a fer sarau per celebrar que ha arribat l'únic rei que ens agrada, el Rei Carnestoltes.

 

Com sempre el Carnavalassu començarà amb les activitats de carnaval pels petits del barri, el Petit Carnavalassu. Després, a mesura que es vagi fent de nit, el protagonisme l'agafarem els més joves (aquells amb edats compreses entre els 15 i els 167 anys aprox) amb la Rua Jove.

 

Així que aneu pensant la vostra disfressa i sortiu al carrer a omplir de color el barri!

 

*Més info a FACEBOOK i a la web

 

 

 

Pocasoltes de JdC

 18/02/2014